Μαθήματα Καταδύσεων

 

 

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα μαθημάτων και προγραμμάτων εμπειρίας, κατάλληλα τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους δύτες. Χρησιμοποιούμε καταδυτικό εξοπλισμό της Scubapro (regulators, BCD’s, suits, κλπ.). Οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι και αναγνωρισμένοι από την Ελληνική πολιτεία, και από την PADI.

Discover Scuba Diving

Φτιαγμένο ειδικά για εκείνους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην κατάδυση, το DSD δεν είναι ένα σχολείο που οδηγεί στην απόκτηση κάποιας πιστοποίησης, αλλά ένα προγραμμα εμπειρίας. 

Μάθετε περισσότερα

 

Η διάρκειά του ειναι περίπου 2.5 ώρες, και εισάγει τους συμμετέχοντες στο θεωρητικό και το πρακτικό μέρος της αυτόνομης κατάδυσης. Στο θεωρητικό μέρος παρουσιάζονται οι βασικές αρχές και γίνεται η προετοιμασία του εξοπλισμού. Στη συνέχεια, μπαίνουμε στη θάλασσα σε βάθος στο οποίο μπορούμε να σταθούμε και εκτελούνται κάποιες βασικές δεξιότητες που εξασφαλίζουν μια ασφαλή και απολαυστική κατάδυση. Με την επιτυχή εκτέλεση των ασκήσεων οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν μια ήρεμε και χαλαρή κατάδυση σε βάθος μέχρι 6 μέτρα. Υπάρχει η δυνατότητα συνέχισης της εμπειρίας, κάνοντας μια κατάδυση σε ανοιχτή θάλασσα από σκάφος, σε μια κοντινή τοποθεσίαμε μέγιστο βάθος τα 12 μέτρα, πάντα με άμεση επαγγελματική επίβλεψη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Scuba Diver

Έχετε περιορισμένο χρόνο αλλά θέλετε να αποκτήσετε πιστοποίηση αυτόνομης κατάδυσης; Το πρόγραμμα PADI Scuba Diver είναι αυτό που ζητάτε! Χρειάζεται λιγότερο χρόνο από το PADI Open Water Diver. 

Μάθετε περισσότερα

Χρειάζεται λιγότερο χρόνο από το PADI Open Water Diver, καλύπτοντας μόνο τρεις από τις πέντε θεωρητικές ενότητες, τις πρώτες τρεις από τις πέντε καταδύσεις περιορισμένων υδάτων, και τις πρώτες δύο από τις τέσσερεις καταδύσεις ανοιχτής θάλασσας, οδηγώντας σε μια περιορισμένη πιστοποίηση. Ιδιαίτερα, αν σχεδιάζετγε να καταδύεστε κυρίως με τη συνοδεία οδηγού, ή έχετε περιορσμένο χρόνο να αφιερώσετε στην πιστοποίηση, σκεφθείτε το πρόγραμμα PADI Scuba Diver.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Open Water Diver

Η πιστοποίηση Open Water Diver της PADI είναι το εισητήριο σας για τον υποβρύχιο κόσμο, και είναι αναγνωρισμένη σε όλον τον κόσμο. 

Μάθετε περισσότερα

Το σχολείο αυτό απαρτίζεται από τρία κύρια μέρη:

Ανάπτυξη γνώσεων (online, μελέτη στο σπίτι ή στην αίθουσα διδασκαλίας) για την κατανόηση βασικών αρχών της αυτόνομης κατάδυσης

Καταδύσεις σε περιορισμένα ύδατα για την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων

Καταδύσεις στην ανοιχτή θάλασσα για την εμπέδωση των δεξιοτήτων και εξερεύνηση!

Η ελάχιστη διάρκεια του σχολείου αυτού είναι 4 ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Advanced Open Water Diver

Εξερεύνηση, Ενθουσιασμός, Εμπειρίες! Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν το πρόγραμμα PADI Advanced Open Water Diver.

Μάθετε περισσότερα

Όχι δε χρειάζεται να είσαι “προχωρημένος” για να το παρακολουθήσεις, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ακολουθεί κατευθείαν μετά από το PADI Open Water Diver. Το πρόγραμμα αυτό σε βοηθά να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να χτίσεις τις ικανότητες σου σα δύτης ώστε να είσαι πιο άνετος στο νερό. Είναι ο τέλειος τρόπος να αποκτήσεις παραπάνω καταδύσεις, κάτω από την επίβλεψη του εκπαιδευτή σου. Το πρόγραμμα αυτό εξελίσει τις γνώσεις σου και αναπτύσσει τις ικανότητές σου καθώς γνωρίζεις νέες δραστηριότητες και τρόπου να διασκεδάζεις ενώ καταδύεσαι.

Αποτελείται από πέντε καταδύσεις που σε εισάγουν στα:

– Υποβρύχια πλοήγηση

– Βαθιά κατάδυση (τυπικά σε βάθος 18-30 μέτρων)

– Τρεις ακόμα Adventure Dives της επιλογής σου

 Η ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος είναι 2 μέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Rescue Diver

Αυτό το πρόγραμμα επεκτείνει τις γνώσεις σας πάνω στην πρόληψη προβλημάτων και στην αντιμετώπισή τους.  

Μάθετε περισσότερα

Οι περισσότεροι δύτες βρίσκουν το σχολείο αυτό απαιτητικά αλλά ταυτόχρονα η προσπάθεια τους επιβραβεύεται, και στο τέλους δηλώνουν οτι ειναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχουν παρακολουθήσει. 

Τι θα μάθετε:

 • Αυτοδιάσωση
 • Αναγνώριση και διαχείριση του στρες σε άλλους δύτες
 • Διαχείριση ετακτων περιστατικών κι εξοπλισμός
 • Διάσωση πανικόβλητων δυτών
 • Διάσωση δυτών που δεν ανταποκρίνονται.

Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα Rescue Diver ο μαθητής θα πρέπει να ολοκληρώσει εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών (Emergency First Response), ή να έχει αντίστοιχη πιστοποίηση από άλλο αναγνωρισμένο οργανισμό. Η Emergency First Response είναι από τα μεγαλύτερους οργανισμούς για CPR και πρώτες βοήθειες διεθνώς, και η εκπαίδευση δίνει την αυτοπεποίθηση για ανταπόκριση σε έκτακτα περιστατικά — όχι μόνο στο χώρο της κατάδυσης, αλλά στην καθημερινότητα, στην οικογένεια, φίλους, γείτονες, ή στην εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Divemaster

Θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα για μια καριέρα στην κατάδυση; Η περιπέτειά σας στα επαγγελματικά επίπεδα τηα κατάδυσης αναψυχής ξεκινα με το πρόγραμμα Divemaster.

Μάθετε περισσότερα

Σε στενή συνεργασία με έναν εκπαιδευτή της PADI επεκτείνετε τις γνώσεις σας και τις δεξιότητες σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η εκπαίδευση PADI Divemaster εξελίσσει της ηγετικές σας ικανότητες, πιστοποιώντας σας στην επίβλεψη καταδυτικών δραστηριοτήτων και αρωγής των εκπαιδευτών με τους μαθητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδικότητες

Make your dive more exciting and interesting. Try special courses like underwater photography, deep dive, fish identification, night dive or many others.

Μάθετε περισσότερα

Our diving center can provide you special courses as:

 • Deep Diver
 • Underwater navigation
 • Enriched Air Diver
 • Underwater Photographer
 • Underwater Videographer
 • Wreck Diver
 • Perfect Performance Buoyancy
 • Night Diver
 • Underwater naturalist
 • Fish identification

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Πακέτα

Combine two courses at once and save time and money! Here are some suggestions made by us, but you are free to make your own wanted combination.

Μάθετε περισσότερα

Open Water + Advanced

Open Water + Nitrox (EAN)

Open Water + Underwater Photograper

Advanced OW Diver + Deep Diver

Advanced OW Diver + Wreck Diver

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.